Featured image of post Hogyan telepítheted a Szárnysegédet?

Hogyan telepítheted a Szárnysegédet?

A telepítésnek nem feltétele, hogy fekete öves rendszergazda légy.

A Szárnysegéd üzembe helyezése egyszerű, nem igényel komolyabb számítástechnikai ismereteket. A következő néhány lépésben megmutatjuk hogyan telepítsd a szoftvert Windows operációs rendszeredre — így perceken belül élvezheted előnyeit.

1. Az egyedi licenckulcs és a telepítőfájl beszerzése

A Szárnysegéd egy olyan program amelyet számítógépedre telepíthetsz és licenckulcs használatával vehetsz igénybe. Ennek beszerezéséhez látogass el a szarnyseged.hu oldalra és add meg e-mail címed. Pár másodpercen belül egy levelet kapsz majd, amiben megtalálod egyedi licenckulcsod. Ez a kulcs feljogosít arra, hogy az első aktiválását követő 30 napban ingyenesen, kötöttségek nélkül próbálhasd ki a Szárnysegéd szolgáltatásait.

Email címed megadását követően azonnal letölthetővé válik a szoftver, illetve a küldött levélben is találsz majd egy hivatkozást ahonnan le tudod tölteni a program telepítőjét. Ezt kell futtatnod számítógépeden — a telepítés kevesebb, mint 1 percet vesz igénybe.

  • Tipp: Őrizd meg a kapott levelet! A későbbiekben még szükséged lehet rá.

2. Aktiválás

A sikeres telepítést követően a program első elindításakor egy licenckulcsot fog tőled kérni. Másold be a kulcsot amit email címedre kaptál és kattints az “Aktiválás” gombra!

Az aktiválás pillanatában indul el a 30 napos próba. Az aktiválás csak a kulcsod használatának megkezdését jelenti, nem jár semmilyen előfizetői kötelezettséggel így bátran nekivághatsz a Szárnysegéd felfedezésének!

Az aktiváláshoz add meg email-ben kapott egyedi licenckulcsod

3. Az aktiválás utáni első lépések

Amikor első alkalommal indítod el a szoftvert rögtön a “Vezérlőpult” oldalon találod majd magad. Kövesd az itt felsorolt beállítási útmutatót és pikk-pakk máris készen áll majd Szárnysegéded arra, hogy munkára fogd.

Az aktiválás után a vezérlőpult segít neked a kezdeti beállításokban

Készen is vagyunk, a Szárnysegéd használatra kész!

Összességében elmondhatjuk, hogy a Szárnysegéd telepítése, aktiválása és alapfunkcióinak beállítása nagyjából 4-5 percet vesz igénybe. A program által kínált szolgáltatások nagyban megkönnyítik majd az ügyfélkapuval elérhető portálok használatát. Az ingyenes próbaidőszak bőségesen elegendő idő arra, hogy élesben is kipróbáld új segéded miként tud majd kezeid alá dolgozni a mindennapokban.

Kérdéseid felteheted Facebook csoportunkban vagy email-en az [email protected] címen.

Böngésző Automatizálás Könyvelőknek